See the current Zetasizer range . Learn more

Learn more

Zetasizer AT

The Automated Zetasizer AT range ended sale in August 2022, and Malvern Panalytical will continue to provide our customers with aftercare support for the Zetasizer Nano product family up to October 2027.

Malvern Panalytical continues to offer Dynamic Light Scattering and Zeta Potential measurement systems and further strengthen our leadership in scientific instrumentation with the Zetasizer Nano’s successor, the new Zetasizer Advance range.

Contatar suporte Cadastre-se já!

User manuals

Software downloads

Por favor, entre em contato com o suporte para adquirir a última versão do software.

Opções de contrato de suporte

Proteja seu investimento e garanta estar sempre com a melhor performance com os planos de serviço da Malvern Panalytical.

Ao comprar um produto Malvern Panalytical, entendemos que esta é apenas a primeira etapa de uma relação profissional que durará por toda a vida útil do instrumento. A Malvern Panalytical oferece suporte ao seu negócio de acordo com suas necessidades.